ADANA / SEYHAN - Ziya Gökalp İlkokulu

Duygu ŞİMŞEK - OKUL MÜDÜRÜ

1985 Adana doğumluyum.İlkokul 3. sınıfa kadar Cengiz Topel İlkokulu,4. sınıftan itibaren Vakıfbank Ortaokulunda okuyarak ilköğretimi tamamladım. 1999  yılında Ayşe Atıl Anadolu Öğretmen Lisesini kazandım ve 2003 yılında mezun oldum. Aynı yıl Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğini kazanarak 2007 yılında mezun oldum ve Gaziantep ili Şahinbey ilçesinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladım. Farklı okullarda öğretmenlik yaptım ve 2018 yılında ilçemiz 24 Kasım İlkokuluna Müdür Yardımcısı oldum. Kurumumuza bakanlığımızın  yaptığı sınavı kazanarak 06/09/2021 tarihinde Okul Müdürü olarak atandım.Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İşletme Fakültesinde Yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü Önlisans Programını da tamamlamış bulunmaktayım.

Eğitimin ailede başladığı gerçeğine paralel olarak sevgi de ailede başlar.İlk sevgi...Sevginin devamlı olması şarttır ve oluşturulan sevgi ortamında çocuk istenilen ölçüde eğitilebilir...Bu anlamda okullarımızın çocuğa mutluluk veren yer olması gerekir...Bu düşüncelerle sevginin gücünü eğitim öğretim ortamında benimsemiş kadromuzla, geleceğimiz olan  öğrencilerimizi yetiştirmeyi temel görevimiz olarak görüyorum ve bu kutsal görevimizin gereğini Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün en sevdiğim şu sözleriyle bağdaştırıyorum..."Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır"

Saygılarımla